Geslaagd Fries Kampioenschap volierevogels

Woensdag 29 november was de dag voor de keurmeesters, die deze editie de zeer moeilijke taak hadden om de kampioenen in de diverse klassen aan te wijzen. Vanaf donderdag 30 november tot en met zaterdagmiddag 2 december kon het publiek de diverse ingezonden gevederde vrienden bewonderen. Dat de kwaliteit van de vogels dit jaar hoog was bleek wel uit de gegeven punten die erg hoog waren deze editie. Op de druk bezochte openingsavond waren de bezoekers dan ook erg onder de indruk van de kwaliteit van de vogels in de gezellige, schitterend ingerichte zaal.

Kampioenen


Staand van links naar rechts, W. Wassenaar, W.K. van der Veen, Voorzitter Vogelvereniging Surhuisterveen e.o. H. Postma, G. Wolters, en Voorzitter District A. Vissia. Voor: J. Wijbenga, N.A. Terpstra en H.J. van Lune. Op de foto ontbreken: C. van Ginkel, A. Boonstra en L. Wiegersma

Kampioenen in de diverse klassen zijn geworden:

Al met al kan Vogelvereniging Surhuisterveen e.o. terugkijken op een zeer geslaagd evenement, wat dankzij de vele vrijwilligers en sponsoren erg soepel is verlopen.

Download de Catalogus Friese Kampioenschappen 2023