Feestavond

Tijdens de jaarlijkse feestavond van de vogelvereniging Surhuisterveen in It Stee foar iters en drinkers werd dhr. Andries van der Hoek zaterdagavond gehuldigd. Dhr. A.T. van der Hoek is medeoprichter en 50 jaar lid van de vogelvereniging Surhuisterveen e.o.. Tevens is hij 50 jaar lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV).

Tijdens deze jaren was dhr. A.T. van der Hoek een actief lid en heeft diverse functies binnen de vogelvereniging Surhuisterveen e.o. vervuld. Op deze avond was dhr. S. de Haan namens de bond aanwezig om dhr. A.T. van der Hoek in het zonnetje te zetten. Na een korte terugblik kreeg dhr. A.T. van der Hoek de versierselen van de bond opgespeld. Namens het bestuur en leden van de vogelvereniging Surhuisterveen e.o. kreeg hij uit handen van voorzitter Henk Postma een herdenkingsgeschenk, een fotoalbum met foto’s en krantenartikelen van de afgelopen jaren.

Tijdens de feestavond werden ook de prijzen uitgereikt die de leden hadden behaald tijdens de jubileumshow in de Lantearne, die geopend was door A.T. van der Hoek in november jl. De muzikale omlijsting werd deze avond verzorgd door zanger Peter.

Het aangeboden fotoalbum kunt u onderaan deze pagina bekijken. Hieronder staan er links naar de tekst van Wiebe Wassenaar, Waldnet en de filmpjes van zanger Peter en Annie.

Fotoboek die A.T. van der hoek heeft gekregen:

Link naar Waldnet

Link naar de tekst van Wiebe Wassenaar

Link naar Peter En Annie met It famke yn 'e Peen

Link naar Peter en Annie met Somewhere between